Senioromsorg

Vår målgrupp är de äldre i församlingen, 65 år. Vi verkar för att seniorerna skall känna att de är en del av församlingen och ihågkomna. Tre till fyra gånger om året inbjuds det till senior-/pensionärsföreningens program och samvaro i församlingshemmet Kastanjen eller en längre utflykt med buss. Om behovet finns kan vi ordna med bilskjuts till och från kyrkan om detta anmäls i förväg. Ifall du önskar kan vi även hjälpa till vid nattvard på äldreboendena eller i hemmet.
Vi samarbetar med ”Solskensbesöken” på äldreboendena i Rimbo.

• Roland Sjölander, 0175-702 79

lör 16 nov 11:25

Gudstjänst med Tobias Edlund "Vid brunnen: Barriärer som inte stoppar Jesus"

Det finns olika barriärer vi behöver komma förbi om ska dela med oss av vår tro till andra. I en berättelse vid en brunn visar Jesus oss vägen förbi dessa.

lör 23 nov 11:25

Gudstjänst "Vid brunnen: Goda nyheter i fyra delar" Talare: Tobias Edlund

Jesus samtal vid en brunn hjälper oss förstå Guds goda nyheter på ett sätt som är lätt att förklara för någon annan.

lör 30 nov 11:25

Adventsgudstjänst