Adventkyrkan

Ekebyholms Adventkyrka

Menu

Anmälan om deltagande

Anmälan om deltagande

Ingen bokning behövs för att delta i gudstjänsten
Bokning för gudstjänstfirande i kyrksalen

Alla är nu välkommna att delta i gudstjänsten utan att behöva föranmäla sig. Antal platser är fortsatt begrännsade i kyrksalen. Värdar hjälper dig att hitta en plats. Vi placerar personer i den ordning de kommer. Om kyrksalen blir full finns det plats i klassrum med storbildsskärm där man kan fira gudstjänst tillsammans med andra.

I nuläget kan vi ta emot alla som vill fira gudstjänst på Ekebyholm. Först fyller vi gudstjänstsalen och de som inte får plats där kan i mindre grupper fira gudstjänst i klassrum med storbildsskärm. Vill du vara säker på att få plats i gudstjänstsalen, så kan du anmäla dig och din familj här. 

Din e-postadress fungerar som din identifikation, så att du i efterhand kan ändra antal deltagare som du anmäler (lägga till eller dra ifrån, för att avboka helt skriv 0). Ovanför sändknappen ser du hur många som redan är anmälda. Du kan hämta sidan igen efter anmälan för att se att antalet förändrats. I nuläget tar vi emot 45 anmälningar. Blir det totala antalet fler än 45 får du besked om att antalet personer som du anmält inte accepterats. 

Följande behöver åtgärdas:
Ekebyholms Adventkyrka 2021-10-23

0

Viktiga instruktioner:
  1. När ni kommer till kyrkan så måste ni vara friska och symptomfria!
  2. Vänta utomhus utanför ingången tills värd/värdinna leder er till anvisade sittplatser. 
  3. Kom i god tid. Gärna 15 min innan, så att ni hinner få er plats innan gudstjänsten
  4. Vi har inget socialt umgänge inomhus utan gör det utomhus. Tänk på att hålla avstånd från andra deltagare, hälsa på varandra utan närmare fysisk kontakt och tvätta händerna!

 

Församlingen har ansvar för att se till att förutsättningarna för distans och handhygien finns och att informera om hur sammankomsten ska gå till på ett säkert och tryggt sätt. Du som deltagare har ett personligt ansvar att följa församlingens anvisningar och Folkhälsomyndigheternas rekommendationer om distansering, symptomfrihet och handhygien.