Anmälan om deltagande

Bokning för gudstjänstfirande i kyrksalen

Här kan du anmäla dig och din familj till vår gudstjänst. Din e-postadress fungerar som din identifikation, så att du i efterhand kan ändra antal deltagare som du anmäler (lägga till eller dra ifrån, för att avboka helt skriv 0). Ovanför sändknappen ser du hur många som redan är anmälda. Du kan hämta sidan igen efter anmälan för att se att antalet förändrats. I nuläget tar vi emot 25 deltagare. Blir det totala antalet fler än 25 får du besked om att antalet personer som du anmält inte accepterats.

Följande behöver åtgärdas:
Ekebyholms Adventkyrka 2021-07-24

Viktiga instruktioner:
  1. När ni kommer till kyrkan så måste ni vara friska och symptomfria!
  2. Vänta utomhus utanför ingången tills värd/värdinna leder er till anvisade sittplatser.
  3. Kom i god tid. Gärna 15 min innan, så att ni hinner få er plats innan gudstjänsten
  4. Vi har inget socialt umgänge inomhus utan gör det utomhus. Tänk på att hålla avstånd från andra deltagare, hälsa på varandra utan närmare fysisk kontakt och tvätta händerna!

Församlingen har ansvar för att se till att förutsättningarna för distans och handhygien finns och att informera om hur sammankomsten ska gå till på ett säkert och tryggt sätt. Du som deltagare har ett personligt ansvar att följa församlingens anvisningar och Folkhälsomyndigheternas rekommendationer om distansering, symptomfrihet och handhygien.